Земја

woopisa

danilo, Dodi Spano и 514 повеќе луѓе беа тука
Expand sari

Најпопуларните градови во woopisa

Види се Види се

Атракции во woopisa

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Colosseum

The Colosseum or Roman Coliseum, originally the Flavian Amphitheatre

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Castel Sant'Angelo

The Mausoleum of Hadrian, usually known as the Castel Sant'Angelo, is

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Grand Canal (Venice)

The Grand Canal (Italian: Canal Grande, Venetian: Canałasso) is a

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Cinque Terre

The Cinque Terre (Шаблон:IPA-it) is a rugged portion of coast on the I

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Lucca bymur

卢卡城墙(Mura di Lucca)是意大利重要的抵御火炮的要塞体系,1504年和1645年之间修建于托斯卡纳城市卢卡。

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Castello Scaligero (Sirmione)

Замок Скалігерів (італ. Castello Scaligero) —

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Peggy Guggenheim Collection

The Peggy Guggenheim Collection is a small museum on the Grand Canal

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Fontana dei Quattro Fiumi

The Fontana dei Quattro Fiumi or 'Fountain of the Four Rivers'

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Teatro Massimo

The Teatro Massimo Vittorio Emanuele is an opera house and opera

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Riomaggiore

Riomaggiore (Rimazùu in the local Ligurian language) is a village and

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
La Fenice

Teatro La Fenice (Шаблон:IPA-it, 'The Phoenix') is an opera house

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Pantheon, Rome

The Pantheon (Latina. Pantheon Шаблон:IPA-en from gr. Πάνθε

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Milan Cathedral

Milan Cathedral (Italian: Duomo di Milano; Milanese: Domm de Milan) is

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Pinacoteca di Brera

The Pinacoteca di Brera ('Brera Art Gallery') is an art collection in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Uffizi

The Uffizi Gallery (italian: Galleria degli Uffizi), one of the oldest

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Lake Como

Lake Como (Lago di Como in Italian, also known as Lario; Lach de Comm

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Como Cathedral

Como Cathedral (italiano. Cattedrale di Santa Maria Assunta; Duomo di

Погледнете ги сите атракции во
Hotel Best Roma

започнувајќи $463

Hotel Infinito

започнувајќи $75

Daniela Hotel

започнувајќи $66

Espana Hotel

започнувајќи $88

Shiva B&B

започнувајќи $64

B&B Manzoni Holidays

започнувајќи $94