Земја

Ukraine

Expand sari

Најпопуларните градови во Ukraine

Види се Види се

Атракции во Ukraine

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Kiev Pechersk Lavra

Kiev Pechersk Lavra (українська. Києво-Печ

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Ivan Franko National Academic Drama Theater

Ivan Franko National Academic Drama Theater is a Ukrainian theater in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Odessa Opera and Ballet Theater

The Odessa National Academic Theatre of Opera and Ballet is the oldest

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Lviv Theatre of Opera and Ballet

The Lviv Theatre of Opera and Ballet (Ukrainian: Львівський Державний

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Probiy

Probiy (Ukrainian: Пробій; also called, Yaremche) is a waterfall on th

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Lesya Ukrainka National Academic Theater of Russian Drama

Lesya Ukrainka National Academic Theater of Russian Drama (also

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
St Volodymyr's Cathedral

St Volodymyr's Cathedral (Ukranian: Патріарший кафедраль

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Бювет мінеральних вод №1 (Трускавець)

Бювет мінеральних вод №1, неофіційна назва Нижній бювет — бюве

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Завод шампанского Голицина

Завод шампанского Голицина е туристичка атракција, ед

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Национальный ботанический сад им. Н. Н. Гришко НАН Украины

Национа́льный ботани́ческий сад и́мени Нико́лая Гришко́ Наци

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Mother Motherland (Kiev)

Mother Motherland (українська. Мати-Бать

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Khreshchatyk

Khreshchatyk (українська. Хрещатик, Khreshchatyk; русский. Крещатик

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Monument to the Sunken Ships

Monument to the Sunken Ships (Eagle´s column) is a monument in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Deribasivska Street

Deribasivska (українська. Дерібасiвська) or Deribasovskaya (русск

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Fortress of Tustan

Tustan  was a Medieval cliff-side fortress-city and customs site of

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
St. Michael's Golden-Domed Monastery

St. Michael's Golden-Domed Monastery is a functioning monastery in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Фельдман-Екопарк

«Фе́льдман-Екопа́рк» (Feldman Ecopark) — регіональний ландшафт

Погледнете ги сите атракции во
7 Kostiolna Street, Centre, Kiev

започнувајќи $59

Gallery Hotel Gintama

започнувајќи $71

KievInn

започнувајќи $78

Status Guesthouse

започнувајќи $29

Apartment on Mykhailivska 22

започнувајќи $99

Status Apartments

започнувајќи $68