Земја

Tonga

Expand sari

Најпопуларните градови во Tonga

Види се Види се

Атракции во Tonga

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Ha'amonga 'a Maui

Haʻamonga ʻa Maui (Burden of Maui) - is a 12-ton stone trilithon l

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Tofua

Tofua Caldera, in Tonga, is the summit caldera of a steep-sided

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Late (Tonga)

Late Island is an uninhabited volcanic island southwest of in the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Kao (island)

Kao is an island and stratovolcano in Tonga. It reaches 1,030 m

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Tafahi

Tafahi is a small (1.2 km × 2.8 km,

Погледнете ги сите атракции во
Emerald Hotel & Restaurant

започнувајќи $70

Tanoa International Dateline Hotel Nuku'alofa

започнувајќи $137

Seaview Lodge and Restaurant

започнувајќи $145

Scenic Hotel

започнувајќи $0

Simon's Place

започнувајќи $59

Robyanne's Lodge

започнувајќи $90