Земја

South Georgia and the South Sandwich Islands

Expand sari

Најпопуларните градови во South Georgia and the South Sandwich Islands

Види се Види се

Атракции во South Georgia and the South Sandwich Islands

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Grytviken

Grytviken (Swedish for 'The Pot Cove') is the principal settlement in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Bellingshausen Island

Bellingshausen Island is one of the most southerly of the South

Погледнете ги сите атракции во