Земја

Solomon Islands

Expand sari

Најпопуларните градови во Solomon Islands

Види се Види се

Атракции во Solomon Islands

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
East Rennell

East Rennell is the southern portion of Rennell Island in the Solomon

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Guadalcanal American Memorial

The Guadalcanal American Memorial is a World War II monument on

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
World Discoverer

The World Discoverer was a cruise ship designed for and built by

Погледнете ги сите атракции во
Coral Sea Resort & Casino

започнувајќи $192

Heritage Park Hotel Honaria

започнувајќи $230

Tawali Leisure and Dive Resort

започнувајќи $160

Pacific Casino Hotel

започнувајќи $112

Ropiko Beach Resort

започнувајќи $0

Port Olry Beach Bungalow

започнувајќи $75