Земја

Republic of Nauru

Expand sari

Најпопуларните градови во Republic of Nauru

Види се Види се

Атракции во Republic of Nauru

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Buada Lagoon

Buada Lagoon is a landlocked, slightly brackish, freshwater lake on

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Nauru International Airport

Nauru International Airport (IATA: INU, ICAO: ANYN) (Nauruan:

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Moqua Caves

The Moqua Caves are a geological feature in the Pacific island nation

Погледнете ги сите атракции во
Coral Sea Resort & Casino

започнувајќи $192

Heritage Park Hotel Honaria

започнувајќи $230

Pacific Casino Hotel

започнувајќи $112

Ropiko Beach Resort

започнувајќи $0

Port Olry Beach Bungalow

започнувајќи $75

Reef Resort

започнувајќи $97