Земја

Paraguay

Expand sari

Најпопуларните градови во Paraguay

Види се Види се

Атракции во Paraguay

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Ruins of Jesús de Tavarangue

Jesús de Tavarangue was a Jesuit Reduction located in what is now

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Municipal Theatre Ignacio A. Pane

The Municipal Theatre Ignacio A. Pane is a municipal theatre in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Jesús and Trinidad Jesuit Ruins

The Jesús and Trinidad Jesuit Ruins are located in Itapúa D

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Casa de la Independencia Museum

The Casa de la Independencia Museum is a history museum and historic

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Saltos del Monday

The Municipal Park Monday and its main attraction – approximately 4

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Itaipu Dam

Itaipu (Guarani: Itaipu, Portuguese: Itaipu, Spanish: Itaipú;

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Palacio de los López

Palacio de López (Spanish for Palace of the Lopez) is a palace in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Museo de Arte Sacro (Asunción)

El Museo de Arte Sacro de la Fundación Nicolás Darío Latourrette Bo es

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
La Santísima Trinidad de Paraná

La Santisima Trinidad de Paraná, or the Holy Trinity of Paraná is t

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Museo Nacional de Bellas Artes de Asunción

The National Museum of Fine Arts of Asunción (Spanish: Museo Nacional

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Yacyretá Dam

The Hydroelectric Power Station Jasyretâ-Apipé (from Guaraní jasy re

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Botanical Garden and Zoo of Asunción

The Botanical Garden and Zoo of Asunción (Jardín Botánico y Zo

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Mary Help of Christians Cathedral, Fuerte Olimpo

The Mary Help of Christians Cathedral (Spanish: Catedral de María

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Cathedral of the Incarnation, Encarnación

The Cathedral of the Incarnation (Spanish: Catedral de la

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Cathedral Basilica of Our Lady of Miracles, Caacupé

The Cathedral Basilica of Our Lady of Miracles (Spanish: Catedral

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
St. Lawrence Cathedral, San Lorenzo

The Cathedral of St. Lawrence (Spanish: Catedral de San Lorenzo) is a

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
National Pantheon of the Heroes

The National Pantheon of the Heroes (Spanish: Panteón Nacional de los

Погледнете ги сите атракции во
Hotel Excelsior

започнувајќи $81

Aspen Hotel & Apart

започнувајќи $49

Asuncion Internacional Hotel & Suites

започнувајќи $68

Excelsior Inn

започнувајќи $65

Hotel Manduvira

започнувајќи $37

Urbanian

започнувајќи $12