Земја

Papua New Guinea

Expand sari

Најпопуларните градови во Papua New Guinea

Види се Види се

Атракции во Papua New Guinea

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Tavurvur

Tavurvur is an active stratovolcano near Rabaul in East New Britain

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Kuk Swamp

Kuk Swamp is an archaeological site in New Guinea.

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Lake Murray (Papua New Guinea)

Lake Murray is the largest lake in Papua New Guinea. It is located in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Long Island (Papua New Guinea)

Long Island is a volcanic island north of Papua New Guinea. It is

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Mount Wilhelm

Mount Wilhelm (German: Wilhelmsberg) is the highest mountain in Papua

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Billy Mitchell (volcano)

Billy Mitchell is a volcano in the central part of the island of

Погледнете ги сите атракции во
Grand Papua Hotel

започнувајќи $191

Ela Beach Hotel

започнувајќи $194

Crowne Plaza Port Moresby

започнувајќи $152

Holiday Inn Express Port Moresby

започнувајќи $170

Holiday Inn & Suites Port Moresby

започнувајќи $155

Whittaker Apartments

започнувајќи $252