Земја

New Zealand

Pia L, November и 20 повеќе луѓе беа тука
Expand sari

Најпопуларните градови во New Zealand

Види се Види се

Атракции во New Zealand

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Huka Falls

The Huka Falls are a set of waterfalls on the Waikato River that

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Lake Pukaki

Lake Pukaki is the largest of three roughly parallel alpine lakes

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Hamilton Gardens

Hamilton Gardens is a public garden park in the south of Hamilton

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Lake Taupo

Lake Taupo is a lake situated in the North Island of New Zealand. It

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Te Whanganui-A-Hei (Cathedral Cove) Marine Reserve

Te Whanganui-A-Hei (Cathedral Cove) Marine Reserve is on the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Hobbiton Movie Set & Farm Tours

Hobbiton Movie Set & Farm Tours е туристичка атракција,

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Aoraki/Mount Cook

Aoraki/Mount Cook is the highest mountain in New Zealand, reaching a

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Tunnel Beach

Tunnel Beach is a locality south-west of Dunedin, New Zealand. Beyond

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Auckland Art Gallery

Auckland Art Gallery Toi o Tāmaki is the principal public gallery in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Milford Sound

Milford Sound (Piopiotahi in Māori) is a fjord in the south west of

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Kitekite Falls

Kitekite Falls (also called Kitakita Falls) is a scenic 3-tiered

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Orakei Korako

Orakei Korako (Māori for “The Place of Adorning”), is a highly acti

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Auckland War Memorial Museum

The Auckland War Memorial Museum (or simply the Auckland Museum) is

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Doubtful Sound

Doubtful Sound is a very large and naturally imposing fjord (despite

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Rainbow Falls (Waianiwaniwa)

The Rainbow Falls, Māori name Waianiwaniwa, (Waters of the Rainbow),

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Bridge of Remembrance

The Bridge of Remembrance is one of two main war memorials in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Okere Falls

Okere Falls is a small town located 21 km from Rotorua on SH 33

Погледнете ги сите атракции во
Citylife Wellington Hotel

започнувајќи $182

InterContinental Wellington

започнувајќи $264

Travelodge Hotel Wellington

започнувајќи $137

Quest Wellington Apartments

започнувајќи $257

Gilmer Apartment Hotel

започнувајќи $161

The Terrace Villa Serviced Apartments

започнувајќи $151