Земја

New Caledonia

Expand sari

Најпопуларните градови во New Caledonia

Види се Види се

Атракции во New Caledonia

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Aquarium des lagons

ニューカレドニア・ラグーン水族館(-すいぞくかん、Aquarium des Lagons Nouvelle Caledonie)はニューカレドニアのヌメアにある水

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Hippodrome Henri Milliard

アンリ・ミラール競馬場(アンリ・ミラールけいばじょう、Hippodrome Milliard)はニューカレドニアのヌメアにある競馬場。

Погледнете ги сите атракции во
Hotel Le Lagon

започнувајќи $167

Hilton Noumea La Promenade Residences

започнувајќи $157

Le Stanley Hotel et Suites

започнувајќи $107

Hotel Le Paris

започнувајќи $101

Marina Beach Hotel

започнувајќи $101

Hotel Beaurivage Noumea

започнувајќи $113