Земја

Fiji

Expand sari

Најпопуларните градови во Fiji

Види се Види се

Атракции во Fiji

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Sigatoka Sand Dunes

The Sigatoka Sand Dunes National Park is located at the mouth of the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Albert Park (Suva)

Albert Park is located in Suva, the capital of Fiji.

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Fiji Museum

The Fiji Museum is a museum in Suva Fiji located in the capital city's

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Thurston Gardens

Thurston Gardens are the botanical gardens of Fiji. They used to be

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Suva Fiji Temple

The Suva Fiji Temple is the 91st operating temple of The Church of

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Vanua Balavu

Vanua Balavu (pronounced ]) is the second largest island in Fiji's Lau

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Wailagi Lala

Wailagi Lala (pronounced ]) is the northernmost outpost of Fiji's Lau

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Minerva Reefs

The Minerva Reefs are a group of reefs located in the Pacific Ocean

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Kula Eco Park

Kula Eco Park is an ecological preserve in Fiji. It is located on

Погледнете ги сите атракции во
Victoria Palms Hotel

започнувајќи $211

Peninsula International Hotel

започнувајќи $128

Suva Motor Inn

започнувајќи $88

Colonial Lodge

започнувајќи $47

Capricorn Apartment Hotel

започнувајќи $60

City Private Hotel

започнувајќи $28