Земја

Colombia

Expand sari

Најпопуларните градови во Colombia

Види се Види се

Атракции во Colombia

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Gold Museum, Bogotá

The Gold Museum (español. El Museo del Oro) is a museum located in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Monserrate Sanctuary

Monserrate Sanctuary is a Catholic shrine in Bogotá, Colombia. The

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Salt Cathedral of Zipaquirá

The Salt Cathedral of Zipaquirá (Spanish: Catedral de Sal de

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Teatro de Cristóbal Colón

The Teatro de Cristóbal Colón (The Chistopher Columbus Theatre), a

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Monserrate

Monserrate (after Catalan homonym mountain Montserrat) is a hill that

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Puente de Boyacá

Puente de Boyacá (in English: The Bridge of Boyacá) is a small b

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Las Lajas Sanctuary

Las Lajas Sanctuary (in Spanish Santuario de Las Lajas) is a basilica

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
El Peñón de Guatapé

El Peñón de Guatapé (Spanish for 'The Guatapé Rock'), wrongly cal

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Bogotá Botanical Garden

The Bogotá Botanical Garden, aka José Celestino Mutis Botanical G

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Primary Cathedral of Bogotá

The Archbishopric Cathedral of Bogotá is a Roman Catholic cathedral

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Quinta de San Pedro Alejandrino

La Quinta de San Pedro Alejandrino (Spanish for Quinta of Saint Peter

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Colombian National Museum

The National Museum of Colombia (Spanish: Museo Nacional de Colombia)

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Planetarium of Medellín

The Planetarium of Medellín (Official name: Planetario Municipal

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Museum of Antioquia

The Museum of Antioquia (Museo de Antioquia) is an art museum in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Medellín Museum of Modern Art

Museum of Modern Art of Medellín (MAMM) is a museum of modern art in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Torre Colpatria

Torre Colpatria (Colpatria Tower) is a 50-story building located in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Castillo San Felipe de Barajas

The Castillo San Felipe de Barajas is a fortress in the city of

Погледнете ги сите атракции во
HOTEL CABRERA IMPERIAL

започнувајќи $0

Hotel Oceanía Bogotá

започнувајќи $33

Hotel MS Oceania Confort

започнувајќи $0

Hotel San Francisco de Asís

започнувајќи $23

Ambar Hotel

започнувајќи $20

Hotel Duque

започнувајќи $19