City

Wellington

Expand sari
Преведете

Град Wellington туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Beehive (New Zealand)

The Beehive is the common name for the Executive Wing of the New

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Massey Memorial

The Massey Memorial is the mausoleum of New Zealand Prime Minister

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
The Bucket Fountain

The Bucket Fountain is an iconic kinetic sculpture of Wellington, New

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Wrights Hill Fortress

Wrights Hill Fortress is a counter bombardment coastal artillery

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Deception Island

Deception Island is an island in South Shetland off the Antarctic

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Peter I Island

Peter I Island (Norwegian: Peter I Øy) is a volcanic island located

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Paradise Bay

Paradise Bay is a harbour in West Antarctica.

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Trinity Church, Antarctica

Trinity Church (русский. Церковь Святой Троицы) is a small

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Vinson Massif

Vinson Massif is the highest mountain of Antarctica, located about 600

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Blood Falls

Blood Falls is an outflow of an iron oxide-tainted plume of saltwater,

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Fort Buckley

The remains of Fort Buckley, in Wellington, New Zealand, overlook the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Project West Wind

Project West Wind is a wind farm located at Terawhiti Station and

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Nan Madol

Nan Madol is a ruined city that lies off the eastern shore of the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Una's Tits

Una's Tits are two towers of basalt, each topped by a cap of ice,

Погледнете ги сите околни места
Booking.com
Citylife Wellington Hotel

започнувајќи $182

InterContinental Wellington

започнувајќи $264

Doubletree By Hilton Wellington

започнувајќи $185

Travelodge Hotel Wellington

започнувајќи $137

Quest Wellington Apartments

започнувајќи $257

Gilmer Apartment Hotel

започнувајќи $161

The Terrace Villa Serviced Apartments

започнувајќи $151

DoubleTree by Hilton Wellington

започнувајќи $179

Летни билети до Wellington

Објави коментар
Совети