City

Suva

Expand sari
Преведете

Град Suva туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Albert Park (Suva)

Albert Park is located in Suva, the capital of Fiji.

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Fiji Museum

The Fiji Museum is a museum in Suva Fiji located in the capital city's

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Thurston Gardens

Thurston Gardens are the botanical gardens of Fiji. They used to be

Погледнете ги сите околни места
Booking.com
Victoria Palms Hotel

започнувајќи $211

Tanoa Plaza Hotel

започнувајќи $210

Peninsula International Hotel

започнувајќи $128

Suva Motor Inn

започнувајќи $88

Enchanted Fiji

започнувајќи $87

Colonial Lodge

започнувајќи $47

Capricorn Apartment Hotel

започнувајќи $60

City Private Hotel

започнувајќи $28

Летни билети до Suva

Објави коментар
Совети