City

Santiago

Expand sari
Преведете

Град Santiago туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Cumbre del Cerro San Cristóbal

Cumbre del Cerro San Cristóbal е туристичка атракција,

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Museo Chileno de Arte Precolombino

The Museo Chileno de Arte Precolombino (Chilean Museum of

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Iglesia San Agustín, Chile

Iglesia de San Agustín — Our Lady of Grace, commonly known as Ch

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
San Cristóbal Hill

Cerro San Cristóbal (Tupahue, San Cristóbal Hill) is a hill in n

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Sky Costanera

Sky Costanera е туристичка атракција, една од Scenic Lookouts во S

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Municipal Theater of Santiago

The Municipal Theater is the most important stage theatre and opera

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
La Moneda Palace

Palacio de La Moneda (Spanish: Mint Palace), or simply La Moneda, is

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Centro Cultural Palacio de La Moneda

Centro Cultural Palacio de La Moneda ('Palacio de La Moneda Cultural

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Fantasilandia

Fantasilandia is a Chilean amusement park. The park opened in 1978 and

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Parque de las Esculturas

El Parque de las Esculturas de Providencia es un museo al aire libre

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Teatro Oriente

El Teatro Oriente es un teatro ubicado en la comuna de Providencia, en

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Santiago Metropolitan Park

The Santiago Metropolitan Park is an urban park located within the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Quinta Normal Park

Quinta Normal Park is an urban park in the city of Santiago, Chile.

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Castillo Hidalgo

El Castillo Hidalgo es una edificación ubicada en la cima del cerro

Погледнете ги сите околни места
Booking.com
Hotel Plaza San Francisco

започнувајќи $164

Luna Suite Apartments

започнувајќи $67

Hotel Fundador

започнувајќи $89

Hotel Plaza Londres 77

започнувајќи $76

Hotel Londres 35

започнувајќи $50

HL Departamentos

започнувајќи $50

Rent A Home Ejercito

започнувајќи $77

Novapark

започнувајќи $76

Летни билети до Santiago

Објави коментар
Совети