City
Rome
Kalina Koycheva, Ildikó и 144 повеќе луѓе беа тука

Град Rome туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Colosseum

The Colosseum or Roman Coliseum, originally the Flavian Amphitheatre

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Castel Sant'Angelo

The Mausoleum of Hadrian, usually known as the Castel Sant'Angelo, is

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Fontana dei Quattro Fiumi

The Fontana dei Quattro Fiumi or 'Fountain of the Four Rivers'

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
San Marcello al Corso

San Marcello al Corso, a church in Rome, Italy, is a titular church

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Pantheon, Rome

The Pantheon (Latina. Pantheon Шаблон:IPA-en from gr. Πάνθε

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Terrazza del Pincio

Terrazza del Pincio è una terrazza panoramica presente sulla sommità d

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Monument to Vittorio Emanuele II

The Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II (National Monument of

Погледнете ги сите околни места
Hotel Best Roma

започнувајќи $463

Hotel Infinito

започнувајќи $75

Daniela Hotel

започнувајќи $66

Espana Hotel

започнувајќи $88

Shiva B&B

започнувајќи $64

B&B Manzoni Holidays

започнувајќи $94