City
Rio de Janeiro
Dalva Cruz, Pascal и 106 повеќе луѓе беа тука

Град Rio de Janeiro туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Fort Copacabana

Fort Copacabana (Portuguese: Forte de Copacabana, IPA: ]) is a

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Parque das Ruínas

The Centro Cultural Municipal Parque das Ruínas, or simply Parque das

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Teatro Municipal (Rio de Janeiro)

The Theatro Municipal (Municipal Theatre) of Rio de Janeiro is located

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Corcovado

Corcovado (Portuguese pronunciation: [koɾkoˈvadu]), meaning '

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Pedra do Arpoador

Pedra do Arpoador е туристичка атракција, една од Scenic Look

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Statue of Christ the Redeemer

Christ the Redeemer (Portuguese: Cristo Redentor) is a statue of Jesus

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Copacabana

6°20′47″N 75°30′32″W / 6.346330°N 75.508880°

Погледнете ги сите околни места
Américas Granada Hotel

започнувајќи $39

Ibis Rio de Janeiro Centro

започнувајќи $50

Rio's Presidente Hotel

започнувајќи $31

Belga Hotel

започнувајќи $28

Ibis Budget Rio de Janeiro Centro

започнувајќи $33

Hotel Carioca

започнувајќи $20