City

Perth

Expand sari
Преведете

Град Perth туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Perth Zoo

The Perth Zoo is a zoo in South Perth, Western Australia.

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Adventure World

Adventure World is a theme park in Perth, Western Australia. It is

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Aquarium of Western Australia

AQWA The Aquarium of Western Australia is a privately owned aquarium

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Fremantle War Memorial

The Fremantle War Memorial is a war memorial located on Monument Hill

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Swan Bells

The Swan Bells are a set of 18 bells hanging in a specially built

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Old Mill, Perth

The Old Mill (Shenton’s Mill) is a restored tower mill located on M

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Barracks Arch

The Barracks' Arch is located on the corner of Malcolm and Elder

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Lake Hillier

Lake Hillier, is a lake on Middle Island, the largest of the islands

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Lesmurdie Falls

The Mundy Regional Park is a regional park located on the western edge

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Gledden Building

The Gledden Building is an Art Deco building in Perth, Western

Погледнете ги сите околни места
Booking.com
Adina Apartment Hotel Perth Barrack Plaza

започнувајќи $141

QT Perth

започнувајќи $151

WA Stay Apartments

започнувајќи $0

Kangaroo Inn

започнувајќи $24

Miss Maud Swedish Hotel

започнувајќи $99

Perth City YHA

започнувајќи $17

Akara Hotel

започнувајќи $20

Pensione Hotel Perth ? by 8Hotels

започнувајќи $85

Летни билети до Perth

Објави коментар
Совети