City

New York

Expand sari
Преведете

Град New York туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Statue of Liberty

The Statue of Liberty (French: Statue de la Liberté), officially

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Gershwin Theatre

The Gershwin Theatre is a Broadway theatre located at 222 West 51st

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
The Cloisters

The Cloisters is the branch of the Metropolitan Museum of Art

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Museum of the Moving Image (New York City)

The Museum of the Moving Image is a media museum located in Astoria,

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Top of The Rock Observation Deck

The observation deck atop the skyscraper, dubbed 'Top of the Rock',

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Space Shuttle Enterprise

The Space Shuttle Enterprise (Orbiter Vehicle Designation: OV-101) was

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
9/11 Tribute Center

The 9/11 Tribute Center shares personal stories of family members who

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art is an art museum located on the eastern

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
St. Patrick's Cathedral, New York

Saint Patrick's Cathedral is a

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
New York Botanical Garden

The New York Botanical Garden (NYBG) is a designated national landmark

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Brooklyn Bridge

The Brooklyn Bridge is one of the oldest suspension bridges in the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
George Washington Bridge

The George Washington Bridge (known informally as the GW Bridge, the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Queensboro Bridge

The Queensboro Bridge, also known as the 59th Street Bridge, is a

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Trinity Church (New York City)

Trinity Church (also known as Trinity Wall Street) at 79 Broadway,

Погледнете ги сите околни места
Booking.com
Lenox Ave Unit 1 by Luxury Living Suites

започнувајќи $397

Upper West Brownstone Unit 1 by Luxury Living Suites

започнувајќи $345

Lenox Ave Unit 2 by Luxury Living Suites

започнувајќи $0

Lenox Unit 3 by Luxury Living Suites

започнувајќи $0

Lenox Ave Unit 4 by Luxury Living Suites

започнувајќи $371

Lenox Ave Garden Unit by Luxury Living Suites

започнувајќи $345

Upper West Brownstone Garden Apt by Luxury Living Suites

започнувајќи $0

Chelsea Art Studio

започнувајќи $0

Летни билети до New York

Објави коментар
Совети