City

Medellín

Expand sari
Преведете

Град Medellín туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Planetarium of Medellín

The Planetarium of Medellín (Official name: Planetario Municipal

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Museum of Antioquia

The Museum of Antioquia (Museo de Antioquia) is an art museum in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Medellín Museum of Modern Art

Museum of Modern Art of Medellín (MAMM) is a museum of modern art in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Parque Explora

Parque Explora is an interactive science museum in Medellín,

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Park of Bolívar

The Park of Bolívar (Parque de Bolívar) or Bolívar Park (Parque Bo

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Interactive Museum EPM

The Interactive Museum EPM is in Medellín, Colombia. It is part of

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Botanical Garden of Medellín

The Joaquin Antonio Uribe Botanical Garden of Medellín (español. J

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Basilica of Our Lady of Candelaria

The Basilica of Our Lady of Candelaria or simply La Candelaria Church,

Погледнете ги сите околни места
Booking.com
Gran Hotel

започнувајќи $40

Nuevo Hotel Internacional

започнувајќи $15

Hotel las Rampas S.A.S

започнувајќи $16

Hotel Nutibara

започнувајќи $36

Hotel 47 Medellin Street

започнувајќи $28

Hotel Plazuela San Ignacio

започнувајќи $28

Hotel Mi Colombia

започнувајќи $26

Hotel Hawaii Suites

започнувајќи $15

Летни билети до Medellín

Објави коментар
Совети