City

Canberra

Expand sari
Преведете

Град Canberra туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
National Gallery of Australia

The National Gallery of Australia is the premier art gallery and

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Australian War Memorial

The Australian War Memorial is Australia's national memorial to the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
National Library of Australia

The National Library of Australia is the country's largest reference

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
National Museum of Australia

The National Museum of Australia was formally established by the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Old Parliament House, Canberra

Old Parliament House, formerly known as the Provisional Parliament

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Questacon

Questacon – the National Science and Technology Centre, is located o

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
National Zoo & Aquarium

The National Zoo and Aquarium is a privately owned zoo and aquarium in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Commonwealth Park

Commonwealth Park is in Canberra, Australia, on the north side of Lake

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Black Mountain Tower

Black Mountain Tower (previously known as Telstra Tower and Telecom

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Royal Australian Mint

The Royal Australian Mint is situated in the Australian federal

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Scrivener Dam

Scrivener Dam is a concrete gravity dam in Canberra, Australia. It was

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Tilley's

Tilley's Devine café Gallery is a well-known café in the suburb of L

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
St John the Baptist Church, Reid

St John the Baptist Church is the oldest church in Canberra,

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Australian National Botanic Gardens

The Australian National Botanic Gardens (ANBG) are located in Canberra

Погледнете ги сите околни места
Booking.com
QT Canberra

започнувајќи $224

Breakfree Capital Tower Hotel

започнувајќи $347

Accommodate Canberra - The ApARTments

започнувајќи $280

Waldorf Canberra Apartment Hotel

започнувајќи $115

Peppers Gallery Hotel

започнувајќи $244

Canberra City YHA

започнувајќи $28

Accommodate Canberra - Metropolitan

започнувајќи $247

Accommodate Canberra - New Acton

започнувајќи $0

Летни билети до Canberra

Објави коментар
Совети