City

Brasília

Expand sari
Преведете

Град Brasília туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Cathedral of Brasília

The Cathedral of Brasília (Catedral Metropolitana Nossa Senhora

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Palácio do Planalto

The Palácio do Planalto (English: Palace of the Highlands) is the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Brasilia TV Tower

The Brasília TV Tower was completed in 1967 (the observation platform

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Brasília National Park

The Brasília National Park (Parque Nacional de Brasília) is a n

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Teatro Pedro Calmon

Teatro Pedro Calmon е туристичка атракција, една од Theatres во

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Monumental Axis

The Monumental Axis ('Eixo Monumental' in Portuguese) is a central

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Palácio do Jaburu

The Palácio do Jaburu (English: Palace of the Jabiru) is the official

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Juscelino Kubitschek bridge

The Juscelino Kubitschek Bridge (Portuguese: Ponte Juscelino

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Planetário de Brasília

Planetário de Brasília е туристичка атракција, една од Planetaria во

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Palácio da Alvorada

The Palácio da Alvorada (English: Palace of Dawn) is the official

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Cláudio Santoro National Theater

The Cláudio Santoro National Theater (Teatro Nacional Cláudio S

Погледнете ги сите околни места
Booking.com
Grand Mercure Brasilia Eixo Monumental

започнувајќи $101

Melia Brasil 21

започнувајќи $129

Grand Bittar Hotel

започнувајќи $61

Windsor Brasilia

започнувајќи $0

Sia Park Executive Hotel

започнувајќи $65

Phenícia Bittar Hotel

започнувајќи $50

Mercure Brasilia Lider Hotel

започнувајќи $74

San Marco Hotel

започнувајќи $72

Летни билети до Brasília

Објави коментар
Совети