City

Bogotá

Expand sari
Преведете

Град Bogotá туристички атракции и интересни места

Види се Види се
Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Gold Museum, Bogotá

The Gold Museum (español. El Museo del Oro) is a museum located in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Monserrate Sanctuary

Monserrate Sanctuary is a Catholic shrine in Bogotá, Colombia. The

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Teatro de Cristóbal Colón

The Teatro de Cristóbal Colón (The Chistopher Columbus Theatre), a

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Monserrate

Monserrate (after Catalan homonym mountain Montserrat) is a hill that

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Primary Cathedral of Bogotá

The Archbishopric Cathedral of Bogotá is a Roman Catholic cathedral

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Colombian National Museum

The National Museum of Colombia (Spanish: Museo Nacional de Colombia)

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Torre Colpatria

Torre Colpatria (Colpatria Tower) is a 50-story building located in

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Casa de Moneda de Colombia

The Casa de Moneda de Colombia (Spanish for Colombian mint) is a

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Planetarium of Bogotá

The Planetarium of Bogotá is a cultural center and planetarium

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Chorro de Quevedo

Chorro de Quevedo (Quevedo's fountain) is a fountain located in the

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Capitolio Nacional

Capitolio Nacional (or National Capitol) is a building on Bolivar

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Bolívar Square

The Bolívar Square (Spanish: Plaza de Bolívar) is located in the h

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Maloka Museum

The Maloka Museum is an interactive science museum located in Bogotá,

Додај во листата на желби
Јас сум тука
Посетени
Santamaría Bullring

Santamaría Bullring (Plaza de Toros de Santamaría, in original S

Погледнете ги сите околни места
Booking.com
Suites Tequendama Bogotá

започнувајќи $71

HOTEL CABRERA IMPERIAL

започнувајќи $0

Hotel Santa Lucia Boutique Spa

започнувајќи $41

Hotel Oceanía Bogotá

започнувајќи $33

Hotel MS Oceania Confort

започнувајќи $0

Hotel San Francisco de Asís

започнувајќи $23

Ambar Hotel

започнувајќи $20

Hotel Duque

започнувајќи $19

Летни билети до Bogotá

Објави коментар
Совети